Bedrijf Register
Image default
Bouw en onderhoud

Het assortiment van Creon ramen

Nieuwe kozijnen uitzoeken is nergens zo eenvoudig als bij Creon ramen. Of je nu op zoek bent naar PVC deuren of ramen van aluminium, bij Creon ramen vind je alles overzichtelijk in een webshop. Meet zelf met de handige tool op welke maten je nodig hebt en bestel vervolgens de gewenste kozijnen eenvoudig online. Je weet direct wat de kosten zijn en je profiteert na installatie bovendien van de energiebesparende eigenschappen die de nieuwe ramen en deuren met zich meebrengen.

Het aanbod PVC ramen en deuren

De PVC-collectie van Creon ramen bestaat uit vaste ramen, kiepramen en draairamen. Daarnaast zijn er ook verschillende modellen schuiframen verkrijgbaar. Om het aanbod compleet te maken, is er ook voldoende keuze uit PVC deuren. Het hele aanbod van PVC ramen en deuren wordt op maat gemaakt. Hierdoor heb je altijd ramen en deuren die niet alleen naadloos passen, maar die ook nog eens helemaal in de stijl van je woning zijn. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De ramen kunnen naar keuze samengesteld worden uit bijvoorbeeld een vast raam in combinatie met een kiepraam of een draairaam met een bovenlicht. Datzelfde geldt voor de deuren. Er is bovendien een optie voor een dubbele deur. Kies tijdens het bestellen voor de kleur die je het meest aanspreekt, zoals bijvoorbeeld antraciet of wit met een houtnerf.

Het assortiment van aluminium ramen en deuren

Ook in het assortiment aluminium ramen en deuren heeft Creon volop keuze. De raamkozijnen zijn verkrijgbaar als kiep-, draai- en stolpraam. En natuurlijk ook als vast raam. De aluminium deuren hebben een of meerdere vakken. Ze zijn ook leverbaar als dubbele deur en zelfs als harmonicadeuren. Bestel daarbij een passende deurkruk, voor een stijlvolle entree. De aluminium deuren en ramen van Creon ramen kunnen in diverse kleuren geleverd worden. Je hebt hierbij keuze uit een ruim palet van neutrale kleuren als wit, grijs of zwart. Maar heb je voorkeur voor meer sprekende kleuren dan is dat ook geen probleem. 

Vliegenramen en vliegendeuren

Voor de verschillende type ramen en deuren heeft Creon ramen bijpassende vliegenramen en vliegendeuren. Of je nu een PVC of aluminium kozijn hebt, deze bescherming tegen insecten past altijd. Kies voor plissé vliegenramen en – deuren voor schuiframen en schuifdeuren. Of kijk voor een inzet vliegenraam dat je alleen in de zomer voor de ramen plaatst om de muggen weg te houden. De vliegenramen en vliegendeuren kun je eenvoudig zelf monteren. 

Onderdelen en materialen voor zelfmontage

Bij Creon ramen koop je PVC en aluminium ramen en deuren van hoge kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van een goede isolatie en een lange levensduur van je ramen en deuren. Kies je daarnaast voor isolerend glas, dan heb je extra profijt van deze duurzame producten. Om de installatie eenvoudig te maken, heeft Creon ramen ook alles in huis wat je nodig hebt om zelf de ramen en deuren eenvoudig en solide te installeren. Wil je voordat je definitief een bestelling plaatst een voorbeeld hebben van het materiaal dan kun je ook een PVC monster bestellen. Bij vragen kun je uiteraard altijd terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.