Bedrijf Register
Image default
Bedrijven en samenleving

Shopify webshop laten ontwerpen door een webdesigner

Shopify webshop laten ontwerpen door een webdesigner

Als je weinig technische kennis hebt dan is een Shopify webshop laten ontwerpen door een webdesigner zeker verstandig. De meeste webdesigners hebben dit in een paar dagen gedaan waardoor je een mooi resultaat krijgt voor een betaalbare prijs. Het beheren van deze webshop is heel eenvoudig en je hebt er dan ook bijna geen omkijken naar. Als je later naar een grote webshop wil toewerken dan is dit met een abbonement en wat extra functies makkelijk te doen. Het basis abonnement kost maar 25 euro en uitgebreid kost ongeveer 70 euro per maand. Je hebt geen fysieke voorraad dus ook heb je geen last van inkoop e.d. Hierdoor loop je ook weinig risico en dat is dan ook een grote reden waarom ondernemers hiervoor kiezen.

Wat zijn de voordelen van Shopify?

Een van de grootste voordelen van Shopify is dat je kunt kiezen via welke kanalen je producten wil gaan verkopen. Met een druk op de knop verkoop je ze niet alleen via de website maar ook via Amazon, Facebook en nog veel meer. Ook kun je automatisch een koop nu knop integreren zodat klanten snel en eenvoudig een bestelling kunnen plaatsen. Hoe minder stappen zij moeten doorlopen hoe eerder ze geneigd zijn om iets te kopen. Ook is er voor ieder land een betalingsmethode die je aan jouw webshop kunt koppelen. Zo verkoop je niet alleen in Nederland, maar kun je ook door heel de EU producten verkopen.

Daarnaast halen de meeste webshops hoge snelheden waardoor je positie in de zoekmachine verbeterd. Naast artikelen van andere verkopen kun je ook je eigen assortiment verkopen. Heb je al een winkel dan voeg je dit eenvoudig toe aan de webshop. Eventueel is er ook een koppeling mogelijk met je kassasysteem ook wel POS genoemd. Zo kloppen de voorraden altijd op de webshop en grijpen klanten niet mis. Daarnaast zijn er veel manieren om de webshop nog meer op te laten brengen door bijvoorbeeld ADS of producten van andere webshops te promoten.

Wat zijn de kosten die hieraan verbonden zijn?

De Kosten website laten maken zijn vaak hoog en niet voor iedere startende ondernemer te betalen. Afhankelijk van het aantal producten wat je in de webshop wil hebben beginnen de prijzen voor een Shopify webshop al bij €199,-. Dit komt omdat webdesigners die geen technische kennis hebben dit ook kunnen ontwerpen. Er is dus ook een stuk meer concurrentie op dit gebied en daardoor zijn de prijzen een stuk lager.