Bedrijf Register
Image default
Auto-industrie

Microsoft SQL server beheer en performance management

Microsoft SQL server beheer

Ben je op zoek naar uitstekende software voor het beheren van gegevens en anayses? Dan is Microsoft SQL misschien wel dé oplossing die je zoekt binnen je organisatie. Het meest bekende database beheersysteem geeft organisaties de mogelijkheden voor database ontwikkeling en deze schaalbaar in te zetten met een hoge mate van bescherming en veiligheid van data, bedrijfsgegevens en de applicaties die erop draaien.

Samen met Oracle is Microsfot SQL server beheer de meest populaire database systemen ter wereld. In de praktijk zien we dat vooral hele grote applicaties de voorkeur genieten om op SQL te draaien, waarbij het voordeel is dat deze geschikt voor ontzettend veel gebruikers. Schaalbaarheid is hierbij dus een USP van van Microsoft SQL beheer. Goed beheer van databases is daarom voor een organisatie van groot belang. En hier komen daarom de SQL specialisten van NEWMINDS systems om de hoek kijken.

Wat doet onze SQL database beheerder

Met SQL database beheer van NEWMINDS systems zorgen onze beheerders ervoor dat de database altijd draait en up-2-date is en bereikbaar voor de juiste gebruikers. Ook kunnen we ad-hoc ingezet worden om meer gebruikers toe te voegen en de beveiliging altijd te voorzien van de nieuwste snufjes om de database hackproof te houden tegen de laatste soorten cyberaanvallen.

Handig: verschillende taken op het gebied van SQL Server

Een ander groot voordeel van NEWMINDS Systems is dat onze it’ers ervaring hebben in het uitvoeren van verschillende taken zoals;

  • opzetten van een nieuw database
  • complexe databaseschema’s uitrollen
  • beveiligingsmaatregelen doorvoeren
  • toevoegen of verwijderen van gebruikers
  • documenteren, configureren en testen

Wat is Microsoft SQL?

SQL is in de IT wereld een veelgebruikte term en voor mensen die ermee werken is het duidelijk wat ermee bedoelt wordt. Maar als leek weet je niet precies wat het is, daarom een korte toelichting. SQL staat voor Structured Query Language en dit is de standaard ’taal’ voor een relatie database managementsysteem dat alweer dateert uit de jaren 70. Met een database kun je gegevens opvragen, aanpassen en toegang tot verlenen. Omdat het met de jaren is doorontwikkeld is het een zeer stabiel en goed systeem dat eigenlijk alle moderne relatie database gegevens met elkaar slim kan koppelen.

SQL onmisbaar voor iedere organisatie

Tegenwoordig is SQL kennis en ervaring een grote must voor grote organisaties. Omdat steeds meer bedrijven digitaliseren en draaigen op databases, is een ervaringsdeskundige op het gebied van Microsoft SQL beheer een waardevolle toevoeging. In plaats van het vinden van geschikt personeel, kun je veel beter en sneller leunen op de deskundigheid van NEWMINDS systems. Onze mensen zijn volledig thuis in software en de bijbehorende taal.

SQL performance beheer door NEWMINDS systems

Laat ons met SQL performance management jouw database optimaliseren zodat je er méér uit kan halen in tijd en efficiënter werken. Of laat ons kritisch een kijken naar de mogelijk beveiligingsrisico’s en wees mogelijke cyber attacks voor, zodat je bedrijf niet tot stilstand komt. Neem daarom gauw contact met ons op via +31 74 20 20 112!

Maak een afspraak met NEWMINDS
https://www.newmindssystems.nl/