Bedrijf Register
Image default
Bedrijven en samenleving

Hoe maak je een goede startpagina of startpagina kloon?

Hoe maak je een goede startpagina of startpagina kloon?

Je kunt een Starpgina maken zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Er zijn namelijk veel kloon netwerken waarmee je jouw domein een boost kunt geven. Vaak kun je hier dan ook een zogenaamde subpagina maken. Daarnaast kun je ook je link ruilen met beheerders die al een startpagina hebben gemaakt. Tevens is het ook mogelijk via de meeste netwerken om tegen betaling van €3 tot €99,- per jaar een link te plaatsen. Een actieve linkbuilder heeft vaak ook 1 of meerdere van deze netwerken in zijn beheer. Het is daarom altijd verstandig om dit uit te besteden, want dit kan je namelijk veel nieuwe klanten opleveren.

Waarom is een startpagina belangrijk

Het is verstandig om een lijst te maken en bij te houden met startpagina’s. Dit kun je doen wanneer je ze zelf maakt, maar het is ook altijd handig om wat linkjes te ruilen. Het is belangrijk om te weten wie er wel op zon verzoek reageert en wie niet. Vaak kun je deze mensen later nog een keer benaderen en wellicht dat het vorige mailtje niet goed is aangekomen.

Overige tips om je positie in Google en andere zoekmachines te verbeteren

Een Google positie verbeteren is een wekelijkse taak en bijna ieder marketing of linkbuilding bureau maakt hierbij gebruik van startpagina’s. Ook met het nieuwe algoritme van Google blijft dit een belangrijke vorm van linkbuilding. Alhoewel je wel ziet dat er vaker blogs worden geplaatst op deze pagina’s om te zorgen dat er een content link ontstaat. Ook kun je bedrijven ook al zijn dit conccurenten benaderen voor een link uitwisseling. Elke link is er een en uiteindelijk kom je daarmee hoger in zoekmachines zoals Google of Bing te staan. Je kunt ook gastblogs zoeken via de zoekmachine om zo nog meer links te kunnen plaatsen.