Bedrijf Register
Image default
Detailhandel

Deken met mouwen voor de wintermaanden!

Deken met mouwen

Deken met mouwen is wat mensen die het altijd koud hebben nodig hebben in het leven.
Het idee van kou en comfort gaan niet altijd hand in hand. Het is moeilijk om een ijsje te weerstaan, maar kauwgomgevoeligheid maakt het voor sommige mensen nog moeilijker om ervan te genieten. In een kantoor met airconditioning kan het comfortabel aanvoelen tijdens het werk, maar typen op een toetsenbord met trillende of trillende handen en frequente bezoeken aan het toilet om te plassen zijn misschien niet ideaal en contraproductief.

In tegenstelling tot Elsa uit Frozen, hebben we soms wel last van de kou. En voor mensen die het altijd koud hebben – of die al rillen bij de minste temperatuurdaling – hebben een gewaad nodig dat aanvoelt als een warme knuffel.

Een jasje is misschien je gebruikelijke oplossing, maar een jasje is misschien niet genoeg om je het comfort voor het hele lichaam te geven dat je nodig hebt. Je zou jezelf als een burrito in een deken kunnen wikkelen, maar dat geeft je niet veel ruimte om je armen te gebruiken en tegelijkertijd comfortabel te werken.

Maar goed dat er een draagbare deken met mouwen bestaat, Bleeves!

Van de samentrekking van de woorden “deken” en “mouwen,” Bleeves is een draagbare deken met mouwen die wordt gedragen als een omgekeerde kamerjas. Gelanceerd medio 2014, is het de eerste en enige fabrikant van draagbare dekens met mouwen in het land.

Met mouwen eraan bevestigd, pakt Bleeves de moeilijkheid aan van het gebruik van handen en tegelijkertijd knus onder een deken kruipen. Nu kunt u zich knus en comfortabel voelen terwijl u werkt, popcorn eten terwijl u TV kijkt, of in bed liggen bij koud weer en uw gadgets gebruiken terwijl uw Bleeves om u heen gewikkeld is.

Het biedt alledaags comfort en is perfect speciaal voor mensen die het altijd of gemakkelijk koud hebben. Het is ook ideaal om thuis te gebruiken, op kantoor, tijdens het reizen, en nog veel meer!

Bleeves is verkrijgbaar in verschillende kleuren, prints, en in vier types: kindermaat voor kinderen tot 6 jaar; normale maat voor buitenshuis gebruik; extra lang voor thuisgebruik. De Bleeves kan handig opgevouwd worden tot een kussen. Je kunt je Bleeves ook helemaal van jou maken door je naam erop te laten borduren.

bron: Slaapwijsheid

deken met mouwen

https://sites.google.com/view/slaapwijsheid/